Roll up banner

Roll up banner billig Et roll up banner er meget  velegnet til indendørs brug, det kan placerec alle steder. Du kan bruge det som iformations søjle eller som reklame for din virksomhed eller et slagtilbud, alt der kræver ekstra opmærksomhed. Det geniale ved et roll up banner er at det kan sættes op og tages ned på sekunder. Vi printer dit budskab / logo på

Leveres med banner målene 85*200 cm trykt digitalt på 235 g polyweave Heavy B1 påmonteret roll up system. Eller som et lille bord roll up, til mødelokalet eller et andet sted, hvor der er brug for lidt eksatra info.

Roll ups er velegnet til indgangspartier, indendørs messer og alle andre steder, hvor du vil ses

Læs mere her!

Ring idag og hør nærmere om priser – 76 600 500

 

God pris på roll up til din virksomhed

Vi tilbyder vores kunder et billigt display uden at gå på kompromis med kvaliteten. Bestiller du en roll up her hos os, får du et produkt, som du kan bruge igen og igen og til mange forskellige lejligheder. Tag det med, når du skal på messe, eller stil din roll up frem, når du gerne vil tiltrække opmærksomhed til en hvilket som helst anden type af arrangement. Med vores hjælp bliver det nemmere for dig at få den eksponering, som du drømmer om.