FLAG

VM Flag & Stænger A/S leverer alle former for flag til flagstang:

Reklameflag i tværformat eller højformat, flag i højformat til vindvision, vimpler og vindposer.

Vi kan levere syede eller trykte flag med jeres budskab og/eller logo og hjælper gerne med layout til jeres flagløsning.

Få et godt tilbud på en individuel flagløsning. Det kræver kun, at vi kender antal flag, størrelse, kvalitet og farve.

Vil du købe et flag? Ring i dag og hør nærmere – 76 600 500

NYHED: Små oplag med digitalt tryk – se mere her!

Speciallavet flag til alle anledninger

Flag med logoer eller flag med budskaber kan være en opsigtsvækkende måde at gøre reklame for jeres virksomhed på. Flag er noget, som langt de fleste af os forbinder med noget positivt, og det er en oplagt måde at skille sig ud og gøre sig synlig på.

Vi kan levere alle former for flag, og vores alsidighed kan komme også jeres virksomhed til nytte. Vi fremstiller alle former for flag, hvad enten der så er tale om flag til flagstang eller andre former for specialfremstilling af flag. Lad os hjælpe jer med at skabe det eller de flag, som bedst matcher jeres behov.

Produktion af flag efter individuelle ønsker

Vores produktion af flag er baseret på jeres individuelle ønsker og behov. Vi kan fremstille specialflag, der passer perfekt til den anledning eller det formål, som I har brug for. Fælles for alle vores opgaver med fremstilling af flag er, at vi sigter efter at producere flag, der opfylder jeres ønsker og behov.

Om det skal være et syet eller et trykt flag, et flag i højformat eller i tværformat, et stort eller et lille flag er helt op til jer.

Et flag kan være god reklame for din virksomhed

Har jeres virksomhed et særligt budskab, der skal frem i lyset? Eller kunne I godt tænke jer at skabe øget opmærksomhed om jeres brand?

Med et speciallavet flag har I mulighed for at sætte jeres helt eget præg på, hvordan jeres virksomhed skal promoveres. I kan selv være herre over, at flaget stemmer hundrede procent overens med det, I ønsker jeres virksomhed skal udtrykke.

Et flag til flagstang er en oplagt reklameidé, fordi forbipasserende kan få øje på flaget på lang afstand. Samtidig er det det første, der møder folk, når de kommer til jeres virksomhed – det vil med garanti sende et signal om seriøsitet og professionalisme.

I kan med fordel gøre jer overvejelser om for eksempel farvevalg, når I bestiller jeres flag.  Uanset hvad I vælger, vil det skabe god opmærksomhed for jeres virksomhed, men hvis I gerne vil skabe blikfang på lang afstand, kan det være en god íde med stærke og iøjnefaldende farver, så folk ikke kan undgå at lægge mærke til jer.

Få et tilbud på fremstilling af flag

Hvad koster det at få special flag hos jer?

Det bliver vi ofte spurgt om hos VM Flag & Stænger A/S. Vi kan imidlertid aldrig give noget entydigt svar, da det i høj grad afhænger af, hvilke ønsker den enkelte kunde har.

Vi kan dog garantere dig, at vi har banket priserne i bund på alle vores produkter og særbestillinger. For os er det vigtigt, at alle skal have mulighed for at købe kvalitetsflag til konkurrencedygtige priser.

Hvis I gerne vil have et tilbud på flag, kan I med fordel kontakte os ved at udfylde formularen her.  Har I spørgsmål, er I også altid velkomne til at kontakte os på telefon 76 60 05 00 – så kan vi i fællesskab finde ud af, hvad der er den rette løsning for jer.

Servicering i hele Danmark og Nordtyskland

Hos VM Flag & Stænger A/S hjælper vi alle typer af virksomheder. Uanset om I lige har åbnet lille malerbutik eller arbejder i et stort arkitektfirma, kan vi fremstille flag, der passer perfekt til jeres virksomhed.

Vi holder til i Brørup, men servicerer hver dag kunder i hele Danmark og det nordlige Tyskland.

Vores vigtigste opgave er, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de samarbejder med os. Derfor sætter vi altid den nødvendige tid af til rådgivning og sparring, så vi er sikre på at producere jeres flag præcis, som I ønsker det.

Små oplag med digitalt tryk

Som noget helt nyt kan vi tilbyde jer at få jeres flag digitalprintet på 160 g/m2 spun polyester. Med denne trykmetode kan I få små oplag hjem i en enestående kvalitet til en fast lav pris.

Hvis I allerede har besluttet jer for både størrelse og antal, kan I sende en forespørgsel til mail vm-flag@vm-flag.dk. Vi vender tilbage til jer så hurtig som muligt.

Kvalitet i top og pris i bund hos VM Flag & Stænger A/S

Når I vælger os til at fremstille jeres reklameflag, kan I vide jer sikre på, at I får et produkt, der lever op til jeres forventninger til et flag.

Med mange års erfaring i rygsækken, ved vi, hvilke materialer der tåler at alt slags vind og vejr og derfor kan holde sig flotte i mange år.

Samtidig kan I altid få jeres flag til en skarp pris, så I for ganske få penge kan skabe værdi for jeres virksomhed i form af øget opmærksomhed.

Glem ikke vedligeholdelsen

Selvom der ikke er en finger at sætte på kvaliteten af vores flag, har de ind imellem godt af en kærlig hånd.

Det anbefales derfor altid at vedligeholde jeres flag, så jeres kunder og gæster ikke bliver budt velkommen af lasede flag.

Hvis I i den forbindelse har brug for en hjælpende hånd, står VM Flag & Stænger A/S altid til rådighed. Vi tilbyder alle vores kunder en serviceaftale, der indebærer alt fra kørsel til vask.

I kan få mere viden om aftalen her.