FLAG

VM Flag & Stænger A/S leverer alle former for flag til flagstang:

Reklameflag i tværformat eller højformat, flag i højformat til vindvision, vimpler og vindposer.

Vi kan levere syede eller trykte flag med jeres budskab og/eller logo og hjælper gerne med layout til jeres flagløsning.

Få et godt tilbud på en individuel flagløsning. Det kræver kun, at vi kender antal flag, størrelse, kvalitet og farve.

Vil du købe et flag? Ring i dag og hør nærmere – 76 600 500

NYHED: Små oplag med digitalt tryk – se mere her!

Speciallavet flag til alle anledninger

Flag med logoer eller flag med budskaber kan være en opsigtsvækkende måde at gøre reklame for jeres virksomhed på. Flag er noget, som langt de fleste af os forbinder med noget positivt, og det er en oplagt måde at skille sig ud og gøre sig synlig på.

Vi kan levere alle former for flag, og vores alsidighed kan komme også jeres virksomhed til nytte. Vi fremstiller alle former for flag, hvad enten der så er tale om flag til flagstang eller andre former for specialfremstilling af flag. Lad os hjælpe jer med at skabe det eller de flag, som bedst matcher jeres behov.

Produktion af flag efter individuelle ønsker

Vores produktion af flag er baseret på jeres individuelle ønsker og behov. Vi kan fremstille specialflag, der passer perfekt til den anledning eller det formål, som I har brug for. Fælles for alle vores opgaver med fremstilling af flag er, at vi sigter efter at producere flag, der opfylder jeres ønsker og behov.

Om det skal være et syet eller et trykt flag, et flag i højformat eller i tværformat, et stort eller et lille flag er helt op til jer.