FLAGSTÆNGER

Billig flagstang i god dansk kvalitetDanske VM Flag & Stænger er leveringsdygtige i en flagstang til alle formål.

Vi er lagerførende i alle længder, og kan ydermere tilbyde flagstænger med indvendig lineføring.

Alle vores flagstænger leveres med 10 års brudgaranti.

Vi finder i samarbejde med dig den perfekte løsning til netop Din virksomhed, vi har erfaringen, der gør at dine budskaber bliver synligede de rigtige steder.

Vil du købe en flagstang eller flere flagstænger? Vi kommer gerne forbi og giver en uforpligtende pris.

Ring idag og hør nærmere – 76 600 500
Eller bestil tilbud her.

“Nyhed til bygherre/entreprenør
Nu kan du gøre opmærksom på virksomheden
mens der bygges” – klik her

Flagstænger af god kvalitet

Vil du gerne have en billig flagstang i haven, så du kan markere de mange mærkedage, der er i Danmark? Vi har et stort udvalg af flagstænger til salg, og hvad enten det er en flagstang til privat brug eller erhverv, kan du finde den helt rette her hos os. Vi giver dig en god pris på din næste ude flagstang, og vi garanterer dig, at du får en flagstang af høj kvalitet.

Køb af flagstang her hos os og du kan drage fordel af vores gode priser og ekspertviden om alt, der har med flag at gøre.

Flagstænger til både private og til virksomheder

Vil du gerne have en flagstang sat op ude i din have, så du kan hejse flaget, når der er fødselsdag eller fest i familiens skød? Eller har du brug for en flagstang til din virksomhed, så du kan tydeliggøre dit brand eller gøre det klart, hvem du henvender dig til?

Vi forhandler flagstænger til både erhvervskunder og privatkunder, og der er ikke den type af flag, som vi ikke kan levere til dig. Er du på jagt efter en billig flagstang af god kvalitet, er vi det helt rigtige sted, du kan henvende dig til.

Køb flag til en fair og konkurrencedygtig pris

Vores flag ligger ikke i den dyre ende, men du kan derimod købe et flag til en god pris her hos os. Vi kører med priser, som alle kan være med på, og du kan være sikker på, at du bliver tilbudt en konkurrencedygtig pris, når du handler med os.

Du kan roligt købe både flag og tilbehør her hos os. Vi har alt, hvad du overhovedet kan stå og mangle til din flagstang – og ellers skaffer vi det gerne hjem til dig.

Udskift den gamle flagstang

Det danske vejr byder på lidt af hvert og er ofte en blæsende affære. Det kan være hårdt for din flagstang, som derfor til i ny og næ kræver en udskiftning, når den har tjent sin værnepligt.

Hos os kan du købe en flagstang, der passer til dit behov – uanset om det er til erhverv eller haven derhjemme. Herefter sørger vi for monteringen, medmindre andet ønskes.

10 års brudgaranti

Hos VM Flag og Stænger får du altid 10 års brudgaranti. Det gælder for alle vores flagstænger, uanset om du vælger en glasfiberflagstang eller en træflagstang. Skulle der i sjældne tilfælde og efter hård belastning opstå skader på flagstangen, er du sikret en ny inden for 10 år.

Hvilken flagstang skal du vælge?

Vi forhandler forskellige varianter, så du kan købe den, der matcher dine behov. Du skal først og fremmest gøre dig den overvejelse, om dit nye køb skal være af glasfiber eller træ.

I haven derhjemme eller i sommerhuset foretrækker mange en lavet af træ – læs mere om træflagstænger her. Til virksomheden foretrækker de fleste derimod en udgave lavet af glasfiber, som er nem at vedligeholde – læs mere om glasfiberflagstænger her.

Fås i alle størrelser

Vi har et bredt udvalg i alle størrelser, så du nemt kan kan investere i lige netop den, der passer til dine behov.

Vores glasfiberflagstænger fås helt op til 22 meter og ned til 6 meter. Hvis du derimod er på udkig efter en træflagstang, fås vores limtræstænger i længderne 6-22 meter og grantræsstænger i længderne 3-10 meter.