BEACHFLAG, SQUARE BEACHFLAG, EVENTFLAG

Beachflag til udendørs og indendørs. VM strandflag er en optimal løsning for synlighed i øjenhøjde.

Beach flag systemet leveres enten med et sneglebor til nedboring i jord, sand, grus, græsplæne eller med en krydsfod og vandsæk hvis beachflaget ønskes opsat på fliser eller indendørs brug.

Standard højden er 380 cm (flag 316 cm), men vi er leveringsdygtige i alle højder og former.
Vi fremsender gerne vores beachflag skabelon, så I kan udfolde jeres fantasi.

Beachflaget er et eventflag, der kan bruges igen og igen. Nogle kalder det også et strandflag.

Ring idag og hør nærmere – 76 600 500

Prisliste (Beachflag)

Prisliste (Square beachflag)

Skabelon, 380 cm

Skabelon

Køb billige beachflag

Et beachflag går under mange navne – eksempelvis strandflag, eventflag eller beach banner. Fælles for alle betegnelserne er, at de dækker over et flag, som du kan anvende til at skabe blikfang og reklamere for din virksomhed.

Du kan bruge dit beachflag ude som inde, og du kan vælge at få produceret et beachflag med tryk eller med logo. Prisen på et beachflag varierer, men du kan være sikker på, at du får det til en god pris her hos os.

Tilbud på beachflag med logo

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du kan designe dit beachflag. Om det skal være med navn, logo, tryk eller noget helt fjerde, er helt op til dig, der bestiller flaget. Vi leverer beachflag over hele Danmark til kunder, som gerne vil have lavet et flot, men billigt beach banner.

Er du også nysgerrig på at prøve det af? Så giver vi dig gerne et godt tilbud på et beachflag til din virksomhed. Og vi tør godt garantere dig, at du får dit beachflag til en konkurrencedygtig og god pris, når du vælger at handle med os.