Dannebrogsstander

Stander flag - altså en bred vimpelEn dannebrogsstander minder meget om både et dannebrogsflag og en vimpel. Den er en flot mellemting mellem de to. Den kan sidestilles med en bred vimpel, der med sin størrelse vil pynte i enhver flagstang.

Et flot alternativ til vimplen er dannebrogsstanderen. Med en flagstander behøver din flagstang aldrig stå tom, men kan altid komme til sin rette.

Bredden er 60 cm, så dannebrogsstanderen syner af mere i flagstangen og slår ikke knuder så nemt som en vimpel.

Denne stander til flagstang er specielt egnet hvor træer og huse er placeret tæt på flagstangen.

Standeren må hænge i flagstangen dag og nat.

Dannebrogstanderens længde bør være 1/3 af flagstangens længde

Ring idag og hør nærmere – 76 600 500

 

En dannebrogsstander er flot og funktionel

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal skaffe et dannebrogsflag eller en vimpel? Så er en dannebrogsstander den perfekte løsning til dig.

En dannebrogsstander er nemlig en god blanding, der kombinerer elementer fra begge typer flagstandere.

Med sine unikke mål kan en dannebrogsstander også kaldes for en bred vimpel. Er du på udkig efter en flot proportionel stander til flagstang, er en dannebrogsstander et oplagt bud.

Denne type af flagstander er ovenikøbet også praktisk og funktionel. Dannebrogsstandere flagrer smukt i vinden, og de helt særlige mål på bredden gør, at den har svært ved at vikle sig ind.

På den måde volder den dig ikke besvær, når vinden er kraftig, og du kan trygt have den stående nær træer og huse. Med en dannebrogsstander går du hverken på kompromis med sikkerhed, funktionalitet eller det flotte syn.