Glasfiberflagstang

Glasfiber flagstangVM glasfiberflagstangen er lavet i glasfiberarmeret polyester – Et letvægts materiale der er elegant, uforgængeligt og meget let at vedligeholde.

Glasfiberflagstangen leveres i længderne 6-22 m. Der ydes 10 års brudgaranti på flagstangen.

Denne glasfiberflagstang leveres med rød knop, line og lineholder. Denne flagstang i glasfiber kan leveres med eller uden vippebeslag, den kan også leveres som fortovs eller væg flagstang.

Drejelige knopperne i farverne rød, kobber, sølv og guld kan leveres i flad eller løgformet facon.

Individuelle løsninger er vores speciale. Vi har blandt andet leveret flagstænger til boreplatforme og helt specielt har vi leveret farvede glasfiberstænger til kunstprojekter. Vi rådgiver jer og udfører opgaven i samarbejde med jer.

For inspiration – tag et nærmere kig i vores galleri og bliv inspireret.

Ring idag og hør nærmere om fiber flagstang – 76 600 500
Eller bestil tilbud her.

Flagstænger i glasfiber

Vi er leveringsdygtige i alt, hvad der har med glasfiberstænger at gøre, og du kan bestille både 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m eller 10 meter her hos. Selvom vores priser billige og konkurrencedygtige, kan du altid være sikker på at få en glasfiberstang af god kvalitet, når du bestiller hos os. Vores viden om flagstænger er stor, og vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvaliteten af hver enkel glasfiber flagstang i vores sortiment.

Din ekspert i flagstænger og flag

Vi har meget mere at byde på end flagstænger i glasfiber. Hos os kan du også købe en ny flagstang i træ og alverdens former for flag og vimpler samt andet tilbehør til din flagstang. Køb din næste glasfiber flagstang her hos os – det tør vi godt garantere dig, at du ikke kommer til at fortryde.

Alt inden for flagstænger i glasfiber

Sådan noget som en glasfiberstang er noget af det, vi gør allermest i. Vil du gerne investere i en glasfiber flagstang, kan du købe alt det tilbehør, som du overhovedet kan komme i tanke om, her hos os.

Henvend dig endelig til os med den forespørgsel, du nu end måtte have. Så finder vi en løsning og kommer med en god pris til dig.

Køb en glasfiberflagstang, der er meget nem at vedligeholde

En glasfiberflagstang er ikke alene flot at se på og yderst vejrbestandig. Den er også utrolig nem at vedligeholde. Det kræver stort set ikke noget af dig at have en eller flere flagstænger i glasfiber stående, og du skal ikke bruge meget tid på vedligehold. Gør dig selv den tjeneste at investere i en flagstang af glasfiber. Det er en beslutning, du ikke vil komme til at fortryde senere hen.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores flagstænger, eller hvis du gerne vil vide mere om vores priser. Vi står til rådighed inden for vores åbningstid, hvor du kan fange os på telefon eller via mail.