Træflagstænger

TræflagstangVM Flag & Stænger A/S tilbyder som de eneste på det danske marked træflagstænger i Limtræ. Igennem produktionsforløbet af en limtræflagstang bliver knaster og andre sårbare områder fjernet, hvilket medfører et meget solidt produkt, som ikke slår revner. Samtidig med er træet tørret til 12 %, i forhold til grantræsflagstangen som har en vandbeholdning på ca. 40 %.

Limtræsstænger ligger i længderne fra 6-12 meter. Flagstangen i træ er sprøjtemalet fra fabrik og har derved en flot glat hvid overflade. Limtræsstangen kræver mindre vedligeholdelse en almindelig grantræsflagstang.

Grantræsflagstænger lagerføres i farveløse og hvidmalet på vort lager

Ring idag og hør nærmere om træflagstang – 76 600 500
Eller bestil tilbud her på flagstænger af træ.

Flagstænger i træ, der holder til vind og vejr

Vil du gerne investere i en flagstang i træ til din have? Hos os kan du købe flagstænger i alle størrelser. Vi fører flagstænger i alle mål, og hvad enten det er en på 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m eller 10 meter, du søger, har vi den, du skal bruge. En af ulemperne ved træflagstænger kan være, at de har en tendens til at revne en smule med tiden grundet vind og vejr. Det er en helt naturlig proces, du ikke kan gøre noget ved selv.

Det er ikke et problem, hvis du vælger en træflagstang i limtræ. Her får du et meget solidt produkt, som kan holde i mange år, og som holder til al slags vind og vejr. Vil du gerne have fingrene i en træflagstang, der ikke slår revner med tiden, men som holder sig flot og ny, vil vi anbefale dig, at du går efter en i limtræ.