Reklameflag

Logoet spiller en vigtig rolle i virksomheden kommunikation.
Reklameflag fanger øjet og bidrager til at synliggøre og profilere virksomheden.

Når det gæler specifikke reklametiltag, er flag et oplagt medie til eksponering af virksomhedens budskab. Reklameflag i bevægelse er en anderledes form for skiltning, som uvilkårligt tiltrækker sig opmærksomhed.
VM Flag & Stænger A/S leverer alle former for flag. Reklameflag i tværformat eller højkant. Højkantsflag til vindvision, vimpler, vindposer samt bannere, roll up, beachflag til både indendørs og udendørs brug.

Vi leverer altid flag  trykt på 160 g vævet polyester enten som digitalt eller serigrafi. Det er den kvalitet der holder til det danske vejr. 115 g polyglans er kvaliteten man bruger til beachflag og banner.
Digitaltrykte flag på 160 g, her kan man vælge mange farver evt. billede og få antal til fornuftig pris. Serigrafi flag benyttes oftest ved flere antal og få farver.

Vil du købe et reklame flag? Ring i dag og hør nærmere – 76 600 500

 

Vælg flag i en høj kvalitet som reklame for din virksomhed

Mange virksomheder har reklameflag blafrende foran deres bygning, og det er med god grund. Reklameflag er nemlig en god og seriøs måde, hvorpå du kan præsentere din virksomhed til dine kunder og potentielle kunder.

I og med at dit flag skal hænge udenfor hver dag hele året rundt, er det vigtigt, at kvaliteten er i top. Hos VM Flag & Stænger A/S skal du ikke være bekymret for kvaliteten. Vi leverer reklameflag i den højeste kvalitet, så du kan nyde godt af flaget uanset vind og vejr.

Er du på udkig efter et flag til at synliggøre og reklamere for din virksomhed, finder du uden tvivl det rette her hos os.

Derfor bør du vælge reklameflag

Når det kommer til din virksomheds kommunikation og markedsføring, er det værd at overveje at investere i reklameflag. Et reklameflag med logo skaber et flot blikfang, og det kan samtidigt virke som en form for dekoration foran virksomhedens bygning.

Derudover er et eller flere flag med til at øge din virksomheds synlighed på lang afstand, så forbipasserende tydeligt kan se, hvilken virksomhed der er tale om. I og med at reklameflag står tæt placeret på vejen, vil alle blive opmærksomme på lige præcis din virksomhed.

Med et eller flere reklameflag kan du altså sprede din virksomheds budskab og vise, hvem I er. Et flag med logo blafrende i vinden er en effektiv markedsføring og profilering af virksomheder på en professionel måde.

Hvilket reklameflag skal jeg vælge?

Hos VM Flag & Stænger A/S finder du flere forskellige former for reklameflag, så du kan vælge det helt rette for dig og din virksomhed. Du kan vælge mellem reklameflag i tværformat eller højkant. Derudover finder du højkantsflag til vindvision, vimpler, vindposer med bannere, beachflag samt meget mere i vores udvalg.
Vi tilbyder reklameflag til alle behov, så du kan lade dit budskab blive spredt i vinden. Lige meget hvad du søger, så er vi sikre på, at du kan finde det her hos os. Reklameflag er en velegnet løsning til at nå ud til din målgruppe eller til at markere din beliggenhed på.
Men hvilket reklameflag skal du så vælge? Det kommer helt an på dine ønsker, og hvad du skal bruge flaget til. Der er forskel på de forskellige reklameflag, hvorfor vi anbefaler, at du sætter dig godt ind i, hvad du lige præcis har brug for.
Uanset om du ejer en større eller en mindre virksomhed, er et reklameflag en god investering. Reklameflag kan nemlig være med til at hive jeres profilering og kommunikation op på et nyt niveau.

Har du spørgsmål om vores reklameflag?

Er du i tvivl om, hvilket flag du skal vælge til din virksomhed? Eller vil du bare gerne høre mere om vores forskellige flag og løsninger? Lige meget hvad du har af spørgsmål, sidder vi klar til at svare på dem. Du skal være velkommen til at kontakte os på tlf. 76 600 500. Alternativt kan du skrive en e-mail til os via vm-flag@vm-flag.dk, hvis du foretrækker det.