Flagstang højde

Hvor høj skal en flagstang være?

Vil du gerne have en flagstang i din have eller til dit sommerhus? Så er det afgørende, at du sætter dig godt ind i hvilken størrelse flagstang, som du skal vælge. Det er ikke lige meget hvilken, som du vælger, hvis du gerne vil efterleve god skik og brug, når det kommer til flagning.

Størrelsen på dit hus er afgørende for hvor stor en flagstang, som du bør vælge. Flagstangen skal gerne være højere end både den øverste del af dit tag og al beplantning på din grund. Du skal altså gerne gå efter en højde på din flagstang, som kan overgå alt andet på din grund.

Hvilken højde skal du vælge?

Et af de mest gængse spørgsmål, når det kommer til indkøb af flagstang, er: Hvor høj skal min flagstang være? Du går sjældent galt i byen, hvis du vælger en flagstang med en højde på enten 7, 8 eller 10 meter, hvis du bor i et almindeligt parcelhus.

Husk dog at være opmærksom på, om flagstangen kommer til at rage op over dit hus og omkringliggende træer. Gør den det, har du valgt den helt rigtige højde på din flagstang. En tommelfingerregel er at flagstangen skal være 2 m højere end huset.

Vil du høre mere om flagstang højde? Ring i dag og hør nærmere – 76 600 500