Hvad vejer en flagstang?

Hvad vejer en flagstang? Det er et rigtig godt spørgsmål. Det er der nemlig ikke et endegyldigt svar på, da vægten i høj grad afhænger af, hvilket materiale flagstangen er fremstillet af. Derudover afhænger vægten også af flagstangens højde. Du bør måske hellere stille spørgsmålene ”Hvad vejer en glasfiberflagstang?” og ”Hvad vejer en flagstang i træ?”.

Vil du have rådgivning vedr. flag størrelse? Ring i dag og hør nærmere – 76 600 500

Flagstænger i glasfiber er lettest og stort set vedligeholdelsesfrie

Er det vigtigt for dig at have en flagstang med en mindre vægt, bør du helt klart vælge en flagstang i glasfiber. Dette er på grund af, at glasfiber er et lettere materiale end træ. Ønsker du eksempelvis at have en flagstang i glasfiber på 8 meter, skal du regne med, at den vejer omkring 13 kilo, hvilket er betydeligt mindre end en flagstang i træ med samme længde.

En flagstang i glasfiber er et populært valg, da der er tale om en let og vedligeholdelsesfri løsning. Du skal bare rengøre denne type flagstang med almindeligt sæbevand eller eventuelt en algefjerner. Du kan eventuelt polere en flagstang i glasfiber med voks for at bevare dens glatte, blanke og hvide farve på bedste vis.

En flagstang i træ er den tunge men nostalgiske løsning

En flagstang i træ er helt klart en betydelig tungere løsning. Men til gengæld har den et yderst nostalgisk udseende. Med denne type flagstang i din have får du det traditionelle og autentiske look, når det kommer til en flagstang.

Disse flagstænger er naturligvis fremstillet af træ, der er hvidmalet, og så skal de vedligeholdes. Ved hjælp af den korrekte vedligeholdelse kan en flagstang i træ holde i en del år. Dog ikke i så lang tid som en flagstang i glasfiber, da træet bliver nedbrudt med tiden.

Vil du vide mere om vores flagstængers vægt? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 76 600 500.